OLD PINE is de tweedehands & vintage collectie van Zoë. 

 

Voor het inkopen laat ik mij inspireren door de natuur, ik ben altijd op zoek naar items die je huis persoonlijk, warm en gezellig maken. Ik zoek niet alleen decoratieve items maar ook praktische, zoals een oud kapstokje of een leuke rieten wasmand en andere gebruikt tools. Spullen die je echt niet altijd nieuw hoeft te kopen en waar soms ook een lichte beschadiging bij hoort. Dit maakt het product levendig en authentiek.  

Ik selecteer op materiaal en kleur. Al de tweedehands vondsten passen in een aards en natuurlijk kleurenpalet. Mijn voorkeur gaat uit naar spullen gemaakt van aardewerk, steen, riet, glas of hout. Kleding selecteer ik op zoveel mogelijk natuurlijke materialen zoals wol, linnen en katoen.

De collectie is een verlengstuk van ons huis. Door dicht bij mijzelf te blijven kan ik kritisch zijn bij de inkoop en blijft ik bij mijn gevoel zodat het een geheel vormt. 

 

Bij ieder kringloop bezoek is het altijd weer spannend wat ik tegenkom. Het leukste is wanneer de gevonden collectie op de toonbank staat en altijd weer een mooi geheel vormt.  Om vervolgens de volgende dag weer alles uit te pakken en de winkel mee te vullen.  

 

Wil je om de hoogte blijven van vondsten en inspiratie op doen? 

Volg dan mijn persoonlijke pagina. 

 

INSTAGRAM @ OLD PINE.SHOP